tgbygglogo

Vi er eksperter på alt innen snekker- og tømreroppdrag og har et godt nettverk av samarbeidspartnere innen andre håndverksfag. Dette gjør at vi kan påta oss oppdrag som i tillegg til snekker- og tømrer krever elektriker, rørlegger, betongarbeid, maler, blikkenslager eller gravearbeid. Vi innhenter pris fra dem og sørger for både kvalitetssikring og koordinering under oppdraget, slik at du som kunde bare trenger å ha én kontaktperson – oss.

Velux takvindu i bergen
Utskifting av vinduer og kledning med stillas

Tgo Byggservice setter kundetilfredshet i høysetet, og vi jobber hardt for å sørge for at hver eneste kunde blir fornøyd med våre tjenester. Vi vet at tilfredse kunder gjerne kommer tilbake til oss, samt at de kan anbefale oss videre til venner og bekjente. Derfor legger vi stor vekt på god kommunikasjon, høy kvalitet på arbeidet vårt, og konkurransedyktige priser. Vi vil alltid gjøre vårt beste for å levere den beste opplevelsen mulig for våre kunder. Kontakt oss i dag for å høre mer om hva vi kan gjøre for deg!

Hos oss utfører vi alt fra mindre oppdrag som reparasjon av gjerder til større prosjekter som nybygg, tilbygg, totalrenovering av eneboliger, og alt som ligger mellom. Noen eksempler på tjenester vi tilbyr

 • Rehabilitering og modernisering av eldre og nye bygg
 • Skifte tak, inkludert reparasjon og utskifting av taktekking
 • Bygging og reparasjon av trapper og rekkverk
 • Oppføring av nye bygg, for eksempel tilbygg eller hytter
 • Montering og reparasjon av dører og vinduer
 • Installasjon av kjøkken- og baderomsinnredning
 • Bygging av garasjer, carporter og andre uthus
 • Bygging av terrasser, plattinger og andre uteområder
 • Isolering av bygg, for eksempel etterisolering 
 • Bygging av skillevegger og andre innvendige vegger
 • Bygging av uteboder og redskapsboder
 • Montering av lyd- og brannsikring i bygg
 • Installasjon av laminat- og parkettgulv
 • Generell oppussing
Kjøkken FØR
Kjøkkenrenovering i bergen

kjøkkenrenovering i bergen (2021)

Les noen av kunde evalueringene våre!

Ved å inngå en skriftlig avtale med oss, kan vi tilby borettslaget ditt alt av vedlikeholdsarbeid, samt tilgang til våre samarbeidspartnere og koordinering av dem. Selv om det du trenger hjelp med ikke er noe vi kan utføre, kan du alltid ringe til oss. Vi vil da ordne en kvalitetssikret elektriker, rørlegger eller maler til deg, helt gratis. På denne måten slipper du å ringe rundt hver gang noe skal gjøres. Vi tilbyr som oftest fastpris før noe arbeid starter.

Vår “tjeneste” er helt gratis, men vi forventer i det minste at du bruker oss til tømrerarbeid så lenge du er fornøyd med arbeidet vi har utført, og at vi holder samme eller bedre prisnivå som konkurrentene våre. Per nå har vi allerede avtale med flere borettslag som inkluderer totalt over 100 leiligheter. Kontakt oss i dag for å høre mer om hva vi kan gjøre for deg og borettslaget ditt.

Ofte stilt spørsmål

Hvor jobber dere?

Vårt hovedområde er Bergen og omegn, men vi tar gjerne på oss oppdrag i andre deler av landet også.

Er prosjektet mitt forsikret?

Vi har en ansvarsforsikring som gir økonomisk beskyttelse mot uforutsette hendelser og risikoer som kan oppstå i forbindelse med våre tjenester. Denne forsikringen dekker eventuelle skader på eiendommen din eller inventaret ditt som kan oppstå som følge av vår virksomhet. I tillegg har vi en entreprenørforsikring som gir ytterligere beskyttelse, blant annet mot eventuelle ulykker eller feil vi har gjort. Dermed kan du være trygg på at alle prosjekter vi utfører er godt forsikret.

Har dere faste åpningstider, eller kan dere tilby fleksibel tjeneste?

Vi tilbyr fleksible tjenester og kan tilpasse oss kundens behov. Dette inkluderer å jobbe overtid og helger dersom dette er nødvendig for å få gjort jobben. For eksempel, hvis vi skal utføre arbeid på en skole eller lignende sted hvor det er viktig å unngå å forstyrre den daglige driften, kan vi tilpasse oss ved å jobbe utenfor ordinære åpningstider. På denne måten kan vi sikre at arbeidet blir gjort på en effektiv og smidig måte, uten å forstyrre kundens daglige rutiner.

Hva koster tjenestene deres?

Vi prøver alltid å jobbe med konkurransedyktige priser og jobber som oftest mot fastpris eller estimater. Fastpris er ufravikelig og estimater kan variere +/- 15%.

 

Vi er en fleksibel entreprenør og prøver alltid å hjelpe kunden. Så langt det lar seg gjøre så er vi ikke vanskelig når det kommer til endringer.

Uforutsette hendelser må vurderes fortløpende. Om vi gjør en feil skal vi selvsagt rette opp i den uten ekstra kostnad.

God planlegging og kommunikasjon sørger som oftest for at prosjektet ikke går over budsjett. 

Før prosjektet starter vil vi uansett gjøre kunden oppmerksom på risikoen ved at prosjektet går over budsjett. Har du fått en fastpris så vil ikke dette være noe problem for deg.

Jepp, etterfulgt av et uforpliktende pristilbud.

Du kan sende oss e-post, ringe oss eller sende melding til telefonnummer.

Du kan også fylle ut skjema, så tar vi kontakt med deg fortløpende.

Ring oss eller fyll ut skjema!